Nieuws

7th Sunday main stage dit jaar weer door 40GradenZuid voorzien van 3D

Ook op het gebied van stagedesign kunnen wij wat betekenen. Als je nog alleen maar afhankelijk bent van stockfotografie voor het vormen van je stage dan blijf je beperkt tot de mogelijkheden die fotografie en het grafisch vlak je bieden. Is er dan eens een nieuw idee om in beeld te brengen voor het nieuwe jaar ervaar je een stuk meer vrijheid door te kiezen voor 3D. Met het bepalen van een thema wordt in nauw overleg bepaald wat er in beeld gebracht moet worden.

Na het ontvangen van de juiste outlines is het ontwerptraject begonnen om vanaf een schets een beeld te gaan vormen dat aansluit met zowel het eerste ontwerp als de uiteindelijk uitstraling. Van belang is hierbij altijd om de eenheid in beeld te houden. Met deze samenwerking schakelen we erg nauw en snel samen om een goed resultaat te verkrijgen. Dat er dan geen grenzen zitten aan at in beeld gebracht kan worden maakt de samenwerking erg soepel en kun je meer kanten mee uit.

Previous post

LOOK AT MEDIA COMMUNICATIONS FROM ANOTHER DIMENSION

Next post

40GradenZuid maakt ook commercials voor tv en radio! TravelBricks