Nieuws

40GradenZuid maakt ook commercials voor tv en radio! TravelBricks

Voor dit vernieuwde reis concept was het nodig om een leuke character te ontwikkelen. Naast eigen ontwerpen kunnen we natuurlijk ook uw ideeën uitwerken tot een mooi geheel. Met de aangeleverde schets is door ons gekeken naar het vormgeven in 3D en daarnaast ook naar de juiste gezichtsuitdrukkingen passend bij de gesproken teksten.

Door snel te schakelen tussen aangeleverde content in de vorm van een voice-over konden wij onze animatie aanpassen en timen om overeenstemming te krijgen en de klant een goed beeld te geven van datgene dat uitgevoerd gaat worden. Een vriendelijk figuurtje dat uitleg geeft op een speelse manier over het concept. Van de character tot de presentatie is door ons in beeld gebracht en klaar gemaakt voor het uitzenden als commercial op tv, radio en internet.

Previous post

7th Sunday main stage dit jaar weer door 40GradenZuid voorzien van 3D

Next post

3D animaties en 3D visualisaties met grote eer afgerond voor Pal-V