Robots zijn er nu al en het zal niet lang meer duren of deze nemen steeds meer over. KPN wilde graag inzicht geven in de ontwikkelingen van de nabije toekomst en wat hierbij komt kijken. Om het op een vriendelijke manier duidelijk te maken hebben we hierbij een character in de vorm van een vriendelijke robot ontworpen die bezig is bepaalde processen in beeld te brengen.

Na een kortstondige schetsfase in het model uitgewerkt tot een 3D model zodat we geheel rond de robot konden draaien. Na het bepalen van het juiste standpunt zijn de materialen toegevoegd. Hierna is een proef render gemaakt om te kijken of we in de goede richting zaten.

Bij de volgende stap is het beeld definitief gerenderd en zijn er aan het eindbeeld effecten toegevoegd zoals de kleur achtergrond, de invulling van de tablet en de holografische beelden die boven de tablet zweven.

Previous post

3D beurs animatie voor Hitachi gerealiseerd door 40GradenZuid

Next post

LOOK AT MEDIA COMMUNICATIONS FROM ANOTHER DIMENSION