Nieuws

In samenwerking met DSM Niaga gave commercial opgeleverd

Niaga® technologie maakt het mogelijk om producten weer opnieuw te gebruiken. Dus materialen gaan nooit naar de afval en loop van de materialen kan volledig gesloten zijn. Het eerste product waarvoor we onze materialen en fabricage technologie ontworpen , is tapijt. Niaga® Technology biedt een compleet nieuwe manier van het maken van tapijt, met alleen pure materialen .

Niaga heeft een prachtig product maar ingewikkeld om uit te beelden. Dit kan met niets beter dan 3D. Op deze manier kan bijvoorbeeld een process uitgelegd worden, of in dit geval een commercial gemaakt worden die de klant moet duidelijk maken wat Niaga inhoud en wat het product is en doet.

Het moeilijke van een commercial is dat je vaak hiervoor maar 30 seconden de tijd hebt. In dit geval moest de kijker uitgelegd worden dat het product, plastic, te hergebuiken is, voornamelijk voor Niaga, tapijt. Maar ook bijvoorbeeld speelgoed, textiel, sport items, etc. De kleine deeltjes, plastic korrels, vormen continu in iets andersom aan te geven dat alles te maken is.

De video beelden die zijn geschoten zijn achter een laag gezet waar de 3d effecten overheen gemonteerd/samengevoegd zijn. Op deze manier kan en met behulp van 3D alles gemaakt en of toegevoegd worden aan een bestaande video opname en meer. Met behulp van green screen kan elke achtergrond vervangen worden en is realisme en 3d perfect te combineren voor het beste resultaat. De mogelijkheden zijn op deze manier eindeloos en ben je erg flexibel in het maken van de wensen van de klant.

Previous post

There is no more story.

Next post

Extrema outdoor huisstijl onder de loep